Over ons

mandroid, da’s Maarten Stieperaere. En Maarten Stieperaere, dat ben ik. Ik werd interim en transformatie manager omdat ik ervan hou om bedrijven en hun mensen te doen groeien en bloeien. Mensen zeggen van mij dat ik heel analytisch kan zijn, maar toch bovenal een people manager pur sang. Ik geef mensen vertrouwen, ik neem ze op sleeptouw, ik inspireer en ik maak mensen bevlogen om samen resultaten te behalen. Ik geniet ervan om problemen op te lossen en om te bouwen aan datgene waar we samen in geloven.

Mijn integriteit, creativiteit en jarenlange ervaring in het leiden van teams op verschillende managementniveaus, waaronder als COO, in het leiden van succesvolle projecten en in het optimaliseren van dienstverlening, komen hierbij heel handig van pas.

2019, ik richt mandroid op omdat ik geloof dat teams in de toekomst hybride zullen worden. Echte mensen zullen samenwerken met virtuele collega’s. Alleen, hoe doe je dat? Dat is waar mandroid voor gaat: samen groeien als team en leren samenwerken met virtuele collega’s aan de bedrijfsdoelstellingen.